Followers

Jom Kita Jadi Kawan2..;)

"TERIMA KASIH KERANA SINGGAH KE BLOG SAYA. SILA TINGGALKAN LINK ANDA UNTUK SAYA BUAT KUNJUNGAN BALAS..;);)"

Friday, 22 February 2013

KOLEKSI..


Antara koleksi minuman di rumah aku..yg soya tu aku punya..& green cafe tu en.suami punya..kitorang memg minum ni..Alisya pn minum sebab minuman ni tak panas badan kerana ianya xda campuran bahan kimia & herba..even preggy, breastfeed @ dlm pantang pn boleh mnum tau..so xda apa yg perlu di risaukan..dh ramai custmer yg pertama kali nk cb..lepas mnum terus terpikat & reoder..dorang cakp elok..;)

ANTARA FEEDBACK DARI CUSTOMER :-

1) Tiada gangguan tidur
2) Kurang letih
3) Kurang mengantuk
4) Boleh study sampai lewat malam
5) Tiada lagi sakit2 otot & sendi
6) Tiada lagi perut buncit (selamat tinggl lelemak hehehe)
7) Melawaskan perut (tiada sembelit)
8) Tekanan darah kembali normal
9) Tiada lagi perut berangin
10) Tiada lagi migrain
11) Badan terasa ringan
12) Tiada lagi keguguran rambut



Ni plak antara koleksi TUPPERWARE BRAND yg aku baru nk berjinak2..hehe actually memg cantik & puas hati dengan brand ni tau..even simpan lama makanan kat dalma tupperware ni kerangupannya makanan tetap asli hehehe lgpn yg paling best ttg TUPPERWARE BRAND ni ialah LIFETIME WARRANTY... siapa nk bagi lifetime warranty beli tupperware kan, p beli la kat supermarket or kat mana2 kedai yg jual tupperware, murah memg murah, tp klu rosak,,alamatnya buang..tp dengan Tupperware Brand..boleh tukar..;) 

So pada sesiapa berminat nk beli minuman daun barli/tupperware & join sebagai ahli Tupperware boleh klik DISINI

4 comments:

  1. tq follow KA. done follow sini juga ye . happy blogging !

    ReplyDelete
  2. betoi brtoi..tupperware memang bestttt..done follow u

    ReplyDelete
  3. done follow..jom singgah sini lak.. n follow sekali yea.. =) http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/wordless-wednesday-i-hate-this-bagi-3.html?showComment=1362620836873#c8233176151603559504

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...